Om

Bloggen drivs av Christian, 31, från Göteborg

Marknadsföring av böcker är inte raketforskning. I grund och botten handlar det om att du ska känna dina läsare, skriva en grym bok och få dina läsare att prata varmt och högt om dig. Enkelt i teorin. Svårt i praktiken.

Kruxet är att du oftast inte känner dina läsare. Du har kanske en svag aning om vem de kan tänkas vara, men inte mer än så. 

Det vanligaste är att köra igång en marknadsföringskampanj och posta inlägg efter inlägg på sociala medier i hopp om att något ska fästa. Ibland fungerar det men allt för ofta är det en djungel som bara kostar massa pengar, tar otroligt mycket tid och genererar väldigt lite pang för pengarna.

På den här sidan får du tips och strategier för hur du kan marknadsföra dina böcker på bästa sätt utan att slösa onödig tid på att jaga “likes” på sociala medier eller onödiga pengar på en bok-promotor som inte levererar mer än tomma löften.

Det jag kan göra är att hjälpa dig att bygga upp din läsarkrets så att du kan få igång din bokförsäljning på riktigt.

Bortom rena marknadsföringsstrategier handlar sidan även om hur du kan bygga din egna self publishing-business på Amazon. Self publishing är ett utmärkt sätt att skapa passiv inkomst online. 

Efter att ha sålt fler än 10 000 ex av mina självpublicerade böcker på Amazon har jag lärt mig vilka marknadsföringsstrategier som fungerar och vilka som inte fungerar.

Besök bloggen eller ladda ner min kostnadsfria guide Dina första 10 000 kronor i passiv inkomst på Amazon för att lära dig mer om bokförsäljning!