Om

Bloggen drivs av Christian, 31, från Göteborg

Marknadsföring är inte raketforskning. I grund och botten handlar det om att du ska känna din publik, sälja en grym produkt och få dina kunder att prata varmt och högt om dig. Enkelt i teorin. Svårt i praktiken.

Kruxet är att du oftast inte känner din publik. Du har en svag aning om vem din målgrupp kan tänkas vara, men inte mer än så. Du kör igång kampanjer och postar inlägg efter inlägg på sociala medier i hopp om att något ska fästa, eller så ändrar du designen på din hemsida tio gånger i månaden. Ibland fungerar det men allt för ofta är det en djungel som bara kostar massa pengar, tar otroligt mycket tid och genererar väldigt lite pang för pengarna.

Marketingmindset handlar om tidlösa marknadföringsstrategier. Jag hjälper dig att bygga din publik och få igång det enda som håller över tid – word-of-mouth.

Just nu jobbar jag aktivt med bloggserien om hur du gör för att bygga upp en passiv inkomst på Amazon. Du kan följa bloggserien här.

Bloggserien innehåller mycket information som är direkt applicerbar på andra typer av businesses, både online och offline. Jag kommer att gå igenom allt från publikbygge till att skriva bra copy, göra kundundersökningar och självklart – sälja. Allt med fokus på långsiktighet och word-of-mouth.

Bloggen är övergripande och de mer crunchy strategierna berättar jag om i mina e-mails.  

Anmäl dig till mina e-mails här.